توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايران هنوز موشك فينيكس داره ! (( نظر بدين))
عشق پرواز
09-12-2005, 11:08
توي شبكه خبر رزمايش عاشقان ولايت نشون مي داد كه نوبت رسيد به يروي هوايي از هواپيما ها ي مختلف نوبت رسيد به اف 14 كه زيرش رو نشون مي داد . كه با تعجب چهار تا موشك فينيكس كه به نظر مي رسد تازه ساخته شده باشن زيرش نصب شده بود . حالا باورم شد كه ايران هنوز هم موسك فينيكس داره. اگه بتونم عكسش رو ميزارم.
عشق پرواز عزيز
درسته ايران هنوز موشك فينيكس داره.ولي به تعداد بسيار محدود.
اون موشك هايي كه شما ديديد مشقي هستند. من خودم عكس از اف-14 ايراني دارم كه موشك فينيكس هم در كنارسه. حتي از نزديك هم در نمايشگاهي كه در پايگه خودمون (هشتم شكاري اصفهان) گذاشته بودن ديدم ولي وقتي از سرهنگي كه اونجا بود پرسيدم گفت كه اينها مشقي هستند .
شما آنها رو با موشك اصلي اشتباه گرفتيد.
بله منم موافقم فينيكس ها به تعداد محدودي باقي موندن بطوريكه دارن هاوك ها رو جايگزين اونها ميكنن.... :( :(
اخه مگه مجبورن به جاي موشكي با بردي حدود 180ك.م يه موشك با برد 30 ك.م بدارن؟؟؟اين همه موشك خوشكل روسي با برد بالا :x :x
عشق پرواز
09-12-2005, 23:12
مگه موشك مشقي هم داريم؟ :D
حامد فقرايي
10-12-2005, 05:24
رزمايش منحوسيه
مثلا با دشمن فرضي مي جنگيم شهيد ميديم
در باره موشك هاي فونيكس بله ايران داره اين كه واضحه
من نمي دونم اين سوخو 27 ها رو كي مي خوان از زير لحاف بيارن بيرون و ازش در رزمايش ها استفاده كنند
من نمي دونم اين سوخو 27 ها رو كي مي خوان از زير لحاف بيارن بيرون و ازش در رزمايش ها استفاده كنند
شما هر موقع يه منبع موثق پيدا كردي كه ايران داداش منو (اس يو 27)داره منم اونا رو تو مانور شركت ميدم :D
گرگ آسمان
11-12-2005, 15:54
تا جايي که من اطلاع دارم ايران موشک فونیکس شبیه سازی میکنه
اسمشم گذاشته ققنوس
ميدونم پايگاه اميديه. ØØ¯Ùˆ د 101.1 تا داره.
Reza6662
03-03-2006, 11:16
ايران هنوز تعداد قابل توجهي موشك فونيكس در اختيار داره كه اينطور كه من شنيدم اونها رو براي مواقع اضطراري (مثل حمله هوايي احتمالي اسرائيل به مراكز اتمي) با دقت نگهداري مي كنه. :D
آقا سعيد
03-03-2006, 16:26
ايران الان خودش موشك هاي فينيكس رو با اسم ستار در داخل ميسازه ( منبع سايت موشكي و نظامي)
1. رزمايش عاشقان ولايت از تلويزيون پخش نشد اونهايي هم كه تلويزيون نشون داد مال 5 سال پيش بود تنها صحنه اي كه درست بود مال مركز خبر بود ( خبرنگار زنده ياد افشار) .
2. توي هر رزمايش تا 4 شهيد عاديه از 4تا 10 فاجعه است چون از سلحهاي جنگي استفاده ميشه مگه تو جنگ تحميلي خودمون خيلي از رزمنده ها به دست نيروهاي خودي شهيد نشدند.
ناوچه قهرمان پيكان
06-05-2006, 02:28
ايران الان خودش موشك هاي فينيكس رو با اسم ستار در داخل ميسازه ( منبع سايت موشكي و نظامي)
ناوچه قهرمان پيكان
06-05-2006, 02:33
ستار خانواده جديدي از مهمات هدايت شونده است كه در داخل ايران تكميل شده ...
ستار 3 از يك جستجو گر ليزري نيمه فعال چهار سطح ويژه كنترل دماغه و چهار سطح
كنترل بر روي بال ها ي عقبي (مثل سايدويندر)بهره مي برد .
ناوچه قهرمان پيكان
06-05-2006, 02:35
راستي توي رژه 29 فروردين 85 هم فمنيكس نمايش داده شد ..... البته شايدم مشقي بوده :-??
حامد فقرايي
06-05-2006, 05:17
بعيد نيست
|
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.