PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جواب خلبان ژنرال محسن در باب اظهار نظر درباره اف-14 از آرمان

Arman
13-01-2006, 16:44
دوست عزيز دنياي تكنولوژي كندتر از تصور ما پيش مي ررود هر دوي اين رادارها نسل چهرم هستند ر حالي كه قرار است روي هواپيماهاي نسل پنجم به كار روند.

اما چرا از رادار اف 14 نميتوان در رپتور استفاده كرد:

اف 14 بر پايه ي اصول استيلث طراحي نشده است اين رادار به راحتي در طول برد رادارهاي دشمن هواپيما را قابل شناسايي مي گرداند . رادار اف 22 از تكنولوژي هايي كه تا كنون بارها گفته ام پشتيباني مي كند و اين تكنولوژي ها مانع شناسايي آن مي شوند. ضمنا رادار AN/APG-77 يك چهارم يك اف 14 تامكت بي قيمت دارد. علاوه بر اين منظور از رادار تنها يك گيرنده و فرستنده و سنسور مادون قرمز به همراه سيستم تفكيك امواج نيست كه در يك صفحه اهداف را نشان دهد. بحث ما امروز از رادار مجموعه نرم افزارها سيستم هاي ارتباطي زايانه اي و فرستنده و گيرنده ي اطلاعات به همراه قسمت هايي كه در بالا گفته شد است. بي شك رادار اف 22 به اعتراف - نه همه ي مردم دنيا - بلكه نظامياني كه با آن ها در تماس بوده ام رادار اف 22 توانايي(( بي نظيري)) در اختيار خلبان براي ديدن و ديده نشدن قرار مي دهد. بعد از پاسخ شما به سوالاتم به همكاري شما تمام ويژگي ههاي منحصر به فرد رادار AN/APG-77 را با بررسي پارامتري توضيح خواهم داد.

http://www.farsinews.persiangig.com/bonitologo.gif

برای محسن خان که ظاهراً اطلاعات خوبی دارن جای سوال داره که چطور اف-14 36 سال پیش رو با اف/ای-22 رپتور که جنگنده ی نسل جدیدیست مقایسه می کنند. حتی با وجود این، اف-14 هنوز هم بر بسیاری از جنگنده های روسی مانند نسل فلانکر مثل سوخو 27، 33 و 34 و حتی معروفترین جنگنده های جهان مانند اف-15 و اف-16 و اف-18 برتری داره و این رو هر صاحب نظری تایید می کنه.

در ضمن باید بگم که اف-14 از نظر تکنولوژی زمان خودش واقعاً یک سر و گردن که چه عرض کنم ده سر و گردن بالاتر از جنگنده های اون زمان بود ولی جنگنده اف-22 چنان شاهکار عجیبی نیست در مقایسه با فناوری روز.

به دلیل همین تکنولوژی های بسیار پیشرفته و جالب توجه بود که آمریکا اف-14 را به هیچ کشوری غیر از ایران نفروخت. حتی گفته می شود عربستان هم به پیروی از ایران، به جای اف15 در خواست اف-14 را کرد. آمریکا در جواب گفت: «اف-14 هنوز برای خلبانان عرب زود است.»

اف-14 چنان جنگنده پیچیده و پیشرفته ای بود که حتی نیروی دریایی آمریکا در به کارگیری اون مشکل داشت. این هواپیما به دلیل سیستم های بسیار پیشرفته ای که در اون به کار رفته بود به کامپیوتر پرنده مشهور شده بود. اکثر نیروهای هوایی دنیا حتی اسرائیل، آرزوی داشتن حتی یک فروند اف-14 را داشتند که به خوابشان هم نیامد.

و اینست اف-14 تامکت و به جرات می گم که هرگز دیگر چنین جنگنده ای را نخواهیم دید.

Su34
13-01-2006, 17:55
مانند نسل فلانکر مثل سوخو 27، 33 و 34

ارمان جان ببخشيد خارج از بحثه ولي مگه سوخو 34 يك بمب افكن نيست؟!پس چرا با اف 14 مقايسه ميشه؟!البته شايد من اشتباه ميكنم و اگر اينطوره به من بگين و در ضمن من تا حالي فيلمي از سوخوي 34 پيدا نكردم و اگر كسي داره بذاره.(ترجيحا كمتر از 5 مگابايت) =D>

Tomcattter
13-01-2006, 20:29
سلام

نخست از اینکه با شما دوستان علاقمند با هواپیمایی و هوانوردی هم صحبت میشم خیلی خوشحالم

از نظر بنده دیگه هواپیماهایی که ساخته میشه رو دیگه نمیشه اون هواپیماهای کلاسیکی که ما دوستشون داشتیم دونست

P-51 MUSTANG, B-36 ,F-4 ,F-5,F-14

انها هواپیماهایی بودند که به قول یک دوستی

IT HAPPENED

وقتی درباره یک هواپمایی صحبت میشه یا مقایسه میشه باید هواپیماهایی که ماموریتهای یکسان و یا نزدیک به همه دارند مورد مصداق قرار بگیره

اینکه هواپیمای عزیز و دلربای تامکت رو با هواپیمای رپتور مقایسه کرد به نظرم درست نباشه به چند دلیل

نخست اینکه این هواپیما یک هواپیمای ناونشین است و ماموریتش حفاظت از ناوهای امکریکا در برابر بمب افکن های تیزروی روسی بوده و همچنین برتری هوایی نیز از ماموریتهای این هواپیما بوده =D>

ولی رپتور ماموریتی دیگر دارد

دوم این هواپیما با وجود اینکه ساخت سی و پنج سال پیش است ولی هنوز رقیب در خوری ندارد

اینکه چرا تولید این هواپیما متوقف شد به نظر میرسد که قیمت بسیار بالا و هزینه تعمیر و نگهداری بالا و تغییر استراتژی جنگ سبب این اتفاق بوده

اگر به جنگ ویتنام برگردیم میبینیم که نیروی هوایی به معنی هواپیماهای شکاری بمب افکن نقش اساس رو بازی میکردند و برای هر ماموریتی باید چندین اسکادران

F-4 PHANTOM

یا هواپیماهای دیگر برای انجام ماموریتیمامور میشدند ولی اگر به جنگ دوم خلیج فارس و یا حمله اخیر امریکا به عراق و افغانستان توجه کنیم میبینیم که بمب افکنهای استراتژیک از خود امریکا یا از دیگو گارسیا میومودندو کارشون رو انجام میدادند

و یا موشکهای کروز از ناوهای مستقر در خلیج فارس کار بمباران رو انجام میدادند

همون طور که میبینم دیگر استفاده ای که پیش از این از هواپیماهای شکاری میشد نمیشه و تنها پس از پایان جنگ اصلی برای پاکسازی احتمالی وارد میشند

به نظر میرسه که با وجود هواپیماهای

STEALTH

دیگر نیازی به موشک معظم فینیکس با اون قیمت یک میلیون دلاری نباشه که از صدمایلی اهداف رو بزنه

Arman
14-01-2006, 09:05
بنده از ژنرال جواب مي خوام كه اف-14 رو با رپتور مقايسه كرده بودند و از وجه مقايسه

اونها و اينكه تامكت اصلاْ با رپتور قابل مقايسه نيست، آگاه نبودند.

چازان
14-01-2006, 09:09
محسن خان جريان چيه؟

آرمان درست ميگه.اصلا قابل قياس نيستند! :-??

ژنرال خلبان محسن
14-01-2006, 19:46
سلام دوباره خدمت همه ي دوستان! محاكمه بي حضور محكوم مزه اي ندارد!!!! =))

بگذريم اين موضوع زياد مهم نيست اما انگار توجه شما را (( سوء تفاهم و عدم دقت آرمان -وبلاك هوانوردي اير)) بسيار به خود جلب كرده است.

:D

**اگر به صفحه ي قبل اين پست نگاه كنيد مي بينيد سعيد 12345 پرسيده: اگر رادار اف14 بسيار برتر و قدرتمند است چرا از رادار اف14 در اف 22 استفاده نميشود ؟(خود پست ظاهرا به سطل زباله رفته و در فروم آن را نمي بينم!!!)

به نظر شما به جز با يك مقايسه ي سطحي مي توان به اين سوال پاسخ داد؟ من بايد اين كار را مي كردم اما نمي دانم شما چرا از پاسخ دادن به اين سوال ناراحت شده ايد؟

بنده از ژنرال جواب مي خوام كه اف-14 رو با رپتور مقايسه كرده بودند و از وجه مقايسه

اونها و اينكه تامكت اصلاْ با رپتور قابل مقايسه نيست، آگاه نبودند.

منظور نهايي شما از اين عبارت چيست؟ حتي اگر يك اشتباه ساده از سوي شما صورت نگرفته بود و اين پاسخ سوال آقاي سعيد نبود و اشتباه از من بود شما مي خواستيد با طرح اين گونه پرسش ها به چه هدفي دست پيدا كنيد؟ كسي كه سوال فوق را پرسيده به چيزهايي كه شما فرموديد آگاه نبوده و من براي رفع اين عدم آگاهي توضيحاتي ارايه كردم تا بفهميد اساسا رادار اف 14 گرچه 30 سال جلوتر از زمان خود بوده اما قابل استفاده براي اف22 نيست و دليل اين هم ضعيف بودن رادار اف14 نيست بلكه شرايط تكنولوژي جديد اف22 و استراتژي جنگي جديد نيروي هوايي است كه اجازه نمي دهد از رادار اف 14 در اف22 استفاده شود و اين دو بدين شكل قابل مقايسه نمي باشند.

با شناختي كه از شما دارم اطمينان دارم هدف ويژه اي از طرح اين پرسش و ايجاد سوء تفاهم عمدي مد نظر شما نبوده اما اميدوارم كمي بيشتر به مطاب سلسله وار در تاپيك ها دقت نماييد.

----------------------------

نخست اینکه این هواپیما یک هواپیمای ناونشین است و ماموریتش حفاظت از ناوهای امکریکا در برابر بمب افکن های تیزروی روسی بوده و همچنین برتری هوایی نیز از ماموریتهای این هواپیما بوده

ولی رپتور ماموریتی دیگر دارد

برتري هوايي و ويژگي ناونشيني از عمده اهداف طرح واي اف 22 هستند كه دومي در آينده ي نزديك عملي خواهد شد! ماموريت ديگري رپتور نفوذ در ديواره ي آتش و ديوار دفاعي دشمن است.

اینکه چرا تولید این هواپیما متوقف شد به نظر میرسد که قیمت بسیار بالا و هزینه تعمیر و نگهداری بالا و تغییر استراتژی جنگ سبب این اتفاق بوده

توليداف 14به فرمان چه كسي متوقف شده است؟!!!!!! از چه زماني؟؟؟؟؟؟!!!!!

Tomcattter
14-01-2006, 20:21
ژنرال محسن شما خویش بهتر از من میدانید که شرکت گرومن و حتی پروژه تامکته با کمک مستقیم ایران رو پا ماند و ادامه داد و دلیل آن هم شناخت تنها خریدار این هواپیمای دلربا میباشد که لازم نیست وارد آن شویم

اگر به تاریخچه شرکت گرومن نگاهی بیندازید میبینید که این شرکت پس از هواپیماهای موفقی که در جنگ جهانی دوم و جنگ کره ساخت در حال ورشکستگی بود و در اواخر دهه شصت با شرکت

GENERAL DYNAMICS

در پروژه

F-111B

شریک بود که به ثمر نرسید و بالاخره خود دست به کار پروژه تامکت شد که تا مرز ورشکستگی رفت ولی ایران با انتخاب خود به عنوان تنها خریدار خارجی مورد اطمینان این شرکت را نجات داد ولی دیگر در دهه نود ایرانی نبود که این شرکت را از ورشکستگی نجات دهد و شرکت

NORTHROP

این شرکت را خریداری کرد و با توجه به تغییر استراتژی جنگی امریکا در سال

1991

تولید این هواپیما متوقف شد :(

Arman
15-01-2006, 09:06
جناب محسن اگر موردي باعث رنجش شما شده معذرت خواهي مي كنم اما بنده جدا از تمام مسايل تعصب بسيار بسيار بالايي روي اين جنگنده دارم و تمام آشنايان من اين رو مي دونن و اگه جايي سخني بر خلاف اين جنگنده باشه حتماْ كنترل خودم رو از دست مي دم و شايد به فرد نظر دهنده اعتراض جدي بكنم و اين اختياري نيست.

ولي به هر صورت به نظر من ديگر جهان شاهد جنگنده اي چون تامكت در آينده نخواهد بود

در ضمن مقاله اي كامل در اين مورد نوشتم كه مي تونيد امروز بخونيد.

در ضمن يك كم سريع تر به فروم سر بزنيد تا با هم تبادل نظر داشته باشيم :wink:

Ali737
29-01-2006, 23:48
آرمان جان. مسايل فني رو نميشه با احساس قاطي كرد. كسي منكر توانايي تامكت به ويژه نوع D اون نيست .اما خودت مي دوني اف 22 نسل بعد از f14 , f15 هست و بسيار پيشرفته تره ! شما يك تحليل منطقي ژنرال محسن رو با يه تحليل احساسي جواب ميدي؟

Arman
30-01-2006, 14:34
دوست عزيز اف-14 رو با زمان خودش بسنجيد بعد بياييد اف-22 رو با الان بسنجيد.

اگر يكم سر رشته داشته باشيد متوجه اختلاف مي شيد.

ژنرال خلبان محسن
30-01-2006, 16:05
اف14 هنوز هم قابل بررسي و مقايسه با مفاخر هواپيماسازي روس نظير فلانكرهاست . توليد سوپر تامكت در دست بررسي است و بامكت در حال توليد است بامكت برادر تامكت هنوز در آسمان ها مي تازد.

pw
14-02-2006, 06:17
اف14 هنوز هم قابل بررسي و مقايسه با مفاخر هواپيماسازي روس نظير فلانكرهاست . توليد سوپر تامكت در دست بررسي است و بامكت در حال توليد است بامكت برادر تامكت هنوز در آسمان ها مي تازد.

That's Bombcat, not Bumcat...and it's not under production any longer

رضا تهراني نوين
20-02-2006, 17:25
دوستان بحث بسيار داغيه واقعا من كه لذت مي برم

black ripper
20-02-2006, 20:29
جناب آقاي پي دابليو اين هواپيما Bomcat مي باشد كه البته حالت به اختصار در آمده ي Bombcat براي هماهنگي با نام تامكت است. اغلب منابع فارسي آن را بامكت مي نامند زيرا بسياري از vowel ها يا آواهاي انگليسي مثل اين صداي بين O و A در فارسي وجود ندارد. آخرين باري كه اين هواپيما به روز شد سال 1996 بود. قطعات آن به طور مجزا هنوز توليد مي شود.

pw
21-02-2006, 06:51
جناب آقاي پي دابليو اين هواپيما Bomcat مي باشد كه البته حالت به اختصار در آمده ي Bombcat براي هماهنگي با نام تامكت است. اغلب منابع فارسي آن را بامكت مي نامند زيرا بسياري از vowel ها يا آواهاي انگليسي مثل اين صداي بين O و A در فارسي وجود ندارد. آخرين باري كه اين هواپيما به روز شد سال 1996 بود. قطعات آن به طور مجزا هنوز توليد مي شود.

mamnoon az tozih

faramoosh nakonim keh tedadi az Tomcathaye ma ham ghabeliate Bombcat darand va elate "shodt down" karadane Airbus e Homa dar sale 88 ham serfan be hamin elat bood, eshtebah gereftane Airbus ba yek Bombcat e Irani

black ripper
21-02-2006, 17:01
البته اگر بگوييد توجيه انهدام اين هواپيما اين بوده است سزاوار تر است.

رادار هاي امريكايي يك شكاري را با ايرباس مسافربري خطوط هوايي اشتباه نمي گيرند. مخصوصا اين كه اين هواپيما از مسير IFR خود نيز منحرف نشده بوده است و تحت نقشهPlan هميشگي و عادي اين پرواز در حال عبور از منطقه بوده است. اين اقدام تهديدي جدي براي مجبور كردن ايران به پذيرفتن قطعنامه ي 598 شوراي امنيت به شمار مي رود و به اين معني كه اگر صلح نكنيد امنيت شما را به سمت صفر ميل مي دهيم و حق عبور از مرزهاي خودتان را هم نخواهد داشت.