توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : EP-IBP براي هميشه زمين گير شد !!!!
متاسفانه بايد خدمت دوستان و دوستداران تنها ايرباس 312 هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران <هما> EP-IBP عرض كنم كه اين هواپيماي دوست داشتني بعلت دلايلي ( كه در موردش اطلاعات كاملي ندارم ) دچار Overheat شده و جفت موتور اين هواپيما سوخته و بايد بگم كه
ديگه پرواز اين هواپيما را نخواهيم ديد :( :cry:
اين هواپيما جز هواپيما هايي است كه ايران از تركيه خريده بود و همه آنها به دلايل نقص در قسمت موتور Ground شده اند... :-$ :-? :-??
از دوستاني كه در مورد اين نقص اطلاعات جامعي دارند ( مانند امير خان..ممد آقا...و كليه دوستان) لطفا در ادامه اين پست مطالبشان را ارسال نمايند تا استفاده كنيم.
ديگه نميدونم چي بگم چون بيش از حد ناراحتم...
لطفا اگه عكس هاي قشنگي ازEP-IBP دارند لطفا پيوست پستتون كنيد...
يا علي مدد :(
نماي بزرگ روي عكس كليك كنيد !
http://p.airliners.net/photos/middle/7/0/3/1024307.jpg (http://www.airliners.net/open.file/1024307/L/)
حدود 25 عكس از اين هواپيما ايــنــجــا (http://airliners.net/search/photo.search?sort_order=photo_id%20DESC&first_this_page=0&page_limit=30&®search=EP-IBP&thumbnails=) را كليك كنيد !
واقعا كه ناراحت كنندس... :(
متاسفم واقعا متاسفم
رضا حسيني
29-08-2006, 23:36
مگه ميشه جفت موتور يه هواپيما بسوزه ميشه يه كم توضيح بديد موتور هواپيما چطوري ميسوزه :?:
از دردناك ترين خبر ها بود :( :cry:
آخرين A312 ايران اير هم....
من Bravo Mike رو خيلي دوست داشتم كه Ground شد دلم خوش بود به Bravo Papa كه اون هم.... :cry:
آخرين عكس من ازش مربوط ميشه به چند روز پيش.... شايد از آخرين پروازهاش....
تو پست بعدي ميذارم :(
خوب يه موتور نو بخرند بندازن تنگش........آه......يادم نبود ... ما تحريم هستين . خلاصه خدا بيامرزدش . يه با ما رو تا جده رسوند !
فريد جان از زور ناراحتي ديگه نمي دونم چي بگم :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
اخرش اينقدر اين هواپيما را overload فرستادن اين ور اون ور كه اين شكلي شد :( :cry: :cry: ~X( ~X(
ولي اگه اين هواپيما ها را همينطور صبح تا شب براي پروازهاي داخلي و خارجي و شب تا صبح هم براي پروازهاي حج به كار بگيرن متاسفانه بايد بگم كه ايرباس 300و747 ها مون هم به همين مشكلات دچار ميشن :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
اين هم آخرين عكس ها از EP-IBP :cry: :cry:
http://xs205.xs.to/xs205/06352/102bp.jpg
http://xs205.xs.to/xs205/06352/100bp.jpg
و يكي از زيبا ترين نما ها ....
http://xs205.xs.to/xs205/06352/101bp.jpg
براش دعا كنيم حالش خوب شه دوباره :( [-O<
چه خبر بدی بود. من که واقعآ متاسف شدم.
امیدوارم حالش هرچه سریع تر خوب بشه...
[-O< :(
alishahrag
30-08-2006, 12:18
با اين حرف ها كه چيزي درس نميشه حالا چي ميشه جاش گذاشت؟
154-204-214 :( :( :cry:
واقعآ نميشه براش موتور گير آورد :?:
من تسليت مي گم :( :( :cry: :( :(
غم اخرتون باشه [-O< :(
واقعآ نميشه براش موتور گير آورد
اگه ميشد موتور گير بيارن اون 5 تاي ديگه رو اكتيو ميكردن ... :-$
غم اخرتون باشه
دوستان موضوع كاملا جديه...دوست دارم درست و علمي علتشو پيگيري كنيم.
ممنون :( :(
alishahrag
30-08-2006, 19:32
دوستان موضوع كاملا جديه...دوست دارم درست و علمي علتشو پيگيري كنيم.
ممنون
گويا فعلا بر و بچ افتادند رو دنده ي تسليت وگرنه يكي جواب ما رو هم مي داد؟
اقا نميدونين اين هواپيماهاي ترك چه اشكالي داشتن كه همشون زمين گير شدن؟
ياد اون روزا افتادم كه وزير راه سينشو داده بود جلو و مي گفت رفتيم تركيه هواپيما خريدم :D
اقا نميدونين اين هواپيماهاي ترك چه اشكالي داشتن كه همشون زمين گير شدن؟
ياد اون روزا افتادم كه وزير راه سينشو داده بود جلو و مي گفت رفتيم تركيه هواپيما خريدم
اين هواپيماها از مشكل موتور رنج ميبردن و براي آب وهواي ايران بازدهي نداشتن ...
توضيحات بيشتر رو بايد تامكتر عزيز بدن...
من نميدونم چرا اين همه بچه ها(بعضي ها) دوست دارن دنبال مطالب نظامي كه مفت نمي ارزه رو بگيرن :x ~X( اما اين غول مهربون كه حالا زمين گير شده .... به باد مسخره و خنده ميگيرن :-L
از اين هواپيماهاي نظامي اسقاطي قديمي چه خيري ديدن نميدونم :x
علي آقا در جواب شما هم ؛ راستش 154 فكر نميكنم بتونه جايگزين خوبي براش باشه.... اما رو 204 ميشه تا حدي حساب كرد.
اما فعلا كه به جز 204 هاي ماهان كه اجاره اي هم هستند خبري از 204 هاي جديد نيست ( متاسفانه ) :-w :(
قبل از هر فكر بايد دنبال راه خريد هواپيماي نو باشيم ؛ نه بحث سر اينكه چرا Ground شدند....
Tomcattter
30-08-2006, 23:17
شهرام747, جان @};-
چرااینقدر ناراحت و عصبانی هستی :-? هر کسی به یه موضوعی علاقه داره یکی به نظامی و یکی به مسافربری و همه قابل احترام هستند.
در مورداین 312 هم هنوز چیزی مشخص نیست چرا که دو تا موتور CF-6-80-A2 عید خریداری شده بود که برای عملیاتی کردن Q بود ولی برای Back -up هواپیمای فوق الذکر در shop نگهداری میشه . من در مورد اتفاقی که برای papa افتاده چیزی نمیدونم ولی سعس میکنم هر چه زودتر اطلاع کسب کنم.
شهرام جون زیاد خودتو ناراحت نکن :x: اون با من :wink:
بازم هر چي باشه امير خان از پرسنل مكانيك هستند و اطلاعات جامع و دقيق تري دارند.امير جان اگه امكانش هست در مورد مشكلش سوال كنيد و به صورت دقيق علتشو بگيد تا همه استفاده كنيم.به من گفتن كه نميدونم چيه قسمت Bleed در حال ترك خوردنه و ديگه براي پرواز Safe نيست.
در مورد اون دو موتور Back -up هم سوال كنيد و بگيد روي اين تايپ Instal ميشه يا نه؟؟؟و ما دوباره پرواز Bravo PaPa خواهيم ديد يا نه؟؟؟ [-O< :(
راستي Bravo Alpha دوست داشتنيمون هم به علت بي توجهي و سهل انگاري مسوول TOW زمين گير شده :( ~X(
Vertical Stabilizer اين هواپيما از قسمت فوقاني شكسته و الان در واحد فايبر گلاس در حال تعميره.... :-w
امير جان لطفا در مورد Bravo Alpha هم يه تحقيق كن ببين در چه مرحله اي هست و اشالا دوباره كي به Line بر ميگرده؟؟؟
به اميد روزي كه همه هواپيما هاي هما صحيح و سلامت در آسمان آبي دنيا بدون هيچ مشكلي پرواز كنند.تايپي از هواپيماهاش وجود ندارن كه براي كسي عزيز نباشه...از فوكرش گرفته تا 747 اش :x: :x:
يا علي مدد....
دوست دارم زار زار گريه كنم :cry:
وقتي Turbojet بهم تلفن زد و گفت توپولف اير تور تو فرودگاه مشهد Crash كرده سريع زدم شبكه خبر و ديدم بله......بازم توپولف..... بازم مرگ هموطنانم....بازم...... :!:
از قصد تو اين پست اين مطلب و نوشتم . به دو دليل :
1- Ground شدن يه تايپ دوست داشتني و هنوز تو بورس دنيا واقعا سخت و ناراحت كننده بود ولي نه به اندازه Crash يه توپولف كه از رده خارجه :( :cry:
2-خدايي نكرده اگه BP بعد از Takeoff و سپري كردن مسيري دچار حادثه ميشد يك فاجعه انساني بوجود ميومد و به جاي 29 كشته :!: :?: 229 كشته ميشدند.
براي تمومه بازماندگان اين حادثه تلخ از خداوند منان طلب صبر ميكنم و براي تمومه جان باختگان اين حادثه طلب آمرزش ميكنم.
اميدوارم كه ديگه شاهد چنين اتفاقاتي نباشيم و از اين اتفاقات درس بگيريم و درس بگيرند :!:
علي يار و ياورتون @};-
|
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.