PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف توپولف 154 از ناوگان ماهان // اختصاصی //

ماه
04-01-2007, 15:35
یک فروند هواپیمای توپولف ماهان به علامت ثبت EP-MHS بصورت اجاره ای تحویل شرکت آریا شد.علامت ثبت جدید این هواپیما EP-EAJ است.

FaFa
04-01-2007, 16:03
خوب خدا روشکر این هواپیما از ناوگان ماهان ایر کنار رفت :)

به نظر من ، این توپولف با بقیه ناوگان این ایرلاین هارمونی نداشت ~X(

ماه عزیز ممنون از خبر خوبت =D>

airbus007
04-01-2007, 18:04
ضمن تشکر

لففا آدرس و لینک خبر فراموش نشود.

ضمن آنکه تفاوتی در خروج توپولف 15-16 ساله با حضور ناوگانی از هواپیماهای ایرباس 19 تا 25 ساله نیست.

البته به استثناء ایرباس های 320 ماهان که آنها را فاکتور گرفته ایم

MD ها هم که 17 ساله و بلغاری هستند

FaFa
04-01-2007, 19:07

ضمن آنکه تفاوتی در خروج توپولف 15-16 ساله با حضور ناوگانی از هواپیماهای ایرباس 19 تا 25 ساله نیست.

دوست عزیز همونطور که مستحضرید، متاسفانه توپولف اسم و رسم خوبی بین مردم ایران ندارد.

ما میدانیم که این هواپیما Performance خوبی دارد و هواپیمای قابل اطمینانی است ولی عام مردم

این موضوع را نمیدانند ( همه که علاقمند به این صنعت نیستند تا در موردش اطلاعات کافی داشته باشند ).

در ایران مسافران،پرواز با ایرباس را بر توپولف ترجیح میدهند و خیالشون راحت تر هست. [-O<

تشکیل ناوگان یک ایرلاین از خانواده ایرباس و بوئینگ تا حد زیادی میتواند قدرت ایرلاین را بالا برده و از لحاظ پیشرفت در جایگاه جهانی نقش بسزائی را ایفا میکند.

برای مثال گفته های فوق راه دور نمیرویم ، شما ماهان ایر رو با آریا یا ایران ایرتور مقایسه کنید ؟؟؟!!!!!!!! :-?? :-?

همه ماهان رو بخاطر وجود ایرباس هایش میشناسند، حالا تصور کنید مسافری که با این تصور که تایپ هواپیمائی که میخواهد با آن به مسافرت برود ایرباس است وارد فرودگاه میشود حال با توپولف مواجه میشود !!!!!! ~X( :o

مطمئن باشید ذهنیت مسافر رو نسبت به ماهان بسمت منفی تغییر میدهد. :-w

(ببخشید من مثله شبیر نمیتونم خوب استدلال کنم ولی از این موضوع که توپولف ماهان از ناوگان این شرکت

خارج شده بسیار خوشحالم...همین ) :)

ماه عزیز لطفا منبع این خبر را ذکر کنید. :wink:

حال که این بحث پیش آمد لازم میدونم یه خبر ناراحت کننده به دوستداران هواپیمائی ماهان بدم که :

744 های این ایرلاین پینت نمیشوند و با همین پینت ( Blue Sky ) پرواز خواهند کرد.

:cry: :o ~X( :-w :(

Capello
04-01-2007, 20:01

دوست عزیز همونطور که مستحضرید، متاسفانه توپولف اسم و رسم خوبی بین مردم ایران ندارد.

ما میدانیم که این هواپیما Performance خوبی دارد و هواپیمای قابل اطمینانی است ولی عام مردم

این موضوع را نمیدانند ( همه که علاقمند به این صنعت نیستند تا در موردش اطلاعات کافی داشته باشند ).

در ایران مسافران،پرواز با ایرباس را بر توپولف ترجیح میدهند و خیالشون راحت تر هست. [-O<

تشکیل ناوگان یک ایرلاین از خانواده ایرباس و بوئینگ تا حد زیادی میتواند قدرت ایرلاین را بالا برده و از لحاظ پیشرفت در جایگاه جهانی نقش بسزائی را ایفا میکند.

برای مثال گفته های فوق راه دور نمیرویم ، شما ماهان ایر رو با آریا یا ایران ایرتور مقایسه کنید ؟؟؟!!!!!!!! :-?? :-?

همه ماهان رو بخاطر وجود ایرباس هایش میشناسند، حالا تصور کنید مسافری که با این تصور که تایپ هواپیمائی که میخواهد با آن به مسافرت برود ایرباس است وارد فرودگاه میشود حال با توپولف مواجه میشود !!!!!! ~X( :o

(ببخشید من مثله شبیر نمیتونم خوب استدلال کنم ولی از این موضوع که توپولف ماهان از ناوگان این شرکت

حال که این بحث پیش آمد لازم میدونم یه خبر ناراحت کننده به دوستداران هواپیمائی ماهان بدم که :

:cry: :o ~X( :-w :(

فرید جان شوخی میکنی؟؟؟ :o :o

یعنی چی؟؟؟ عجب ... چرا آخه؟؟

Mostafaa747
04-01-2007, 20:59

:cry: :o ~X( :-w :(فرید جان با اینکه من هم عاشقه توپولفم ولی با حرفات موافقم...

امیدوارم ماهان به هیچ وجه قصد نداشته باشه 747 ها رو بدونه پینت خودش بپرونه! :cry: این افتضاحه! من اگه جای مدیر عامل ماهان بودم بودن لوگوی ماهان، روی دم یه 744 رو برای حتی 1 بار پرواز به بانکوک یا هر شهر دیگه ای به هر قیمتی می پذیرفتم! :-w

FaFa
04-01-2007, 22:25
مصطفی جان منم با شما کاملا موافقم

اگه یک دونشم پینت ماهان بشه کافیه تا از این طریق بتونه ماهان رو تو دنیا معرفی کنه. :D

بازم به امید اون روز میشینیم :-w

airbus007
05-01-2007, 12:15
در مورد مباحث مطرح شده چند چیز رو باید بگم:

1- من هیچ وقت شرکت محبوب خودم رو که به لحاظ خدمات دهی و مدیریتش زبانزد خاص و عامه رو با شرکت هایی مثل آریا و ایران ایرتور مقایسه نمی کنم.

حتی با ایران ایر هم مقایسه نمی کنم. چون تفاوت های اساسی با هم دارند.

2- دوست عزیزم- Fa Fa مطلبی گفتن با این مضمون که:

خوب عزیز دل : مگه من این موضوع رو در یک روزنامه عمومی یا مثلا در پیک سنجش عنوان کردم؟ منم در این انجمن تخصصی این موضوع رو بحث کردم و هنوزم این عقیده رو دارم که ایرباس های 26 ساله فرق زیادی با توپولف های 15-16 ساله ندارن. البته باید تکلیف خودمونو مشخص کنیم که می خوایم به سلامت به مقصد برسیم یا اینکه می خوایم از بزرگی و زیبایی کابین لذت ببریم؟؟ چون در ایران در حال حاضر هواپیمایی نداریم که هم امنیت و هم زیبایی رو با هم برای مسافراش به ارمغان بیاره. البته به غیر از 744 های بلو اسکای در ماهان که اونهم برای یعضی از نقاط خاص پرواز داره.

3- من نظر شما رو مبنی بر اینکه ناوگانی از ایرباس و بوئینگ وجه به شرکت میده با شما موافقم. چون بسیاری از مردم دنیا از وضعیت سن و سال هواپیماها خبر ندارن. بطوریکه در نورث وست یا سوت وست (دقیقا خاطرم نیست کدوم یکی) میانگین عمر پروازها برابر ایران ایره و و هواپیمای 20 ساله هم داره!! برای مردم چه ایرانی و چه غیر ایرانی مهمه که هواپیما ایرباس یا بوئینگ باشه. هر چند یک شرکت هم نمیاد از سن و سال و تعداد ساعات پروازیش صحبت کنه.

ضمن اینکه منظور من از بیان صحبتام اینه که ماهان باید تجربه موفق A320 خودشه دوباره تکرار کنه. و خروج توپولف از ناوگان ماهان در صورتی جای خوشحالی داره که هواپیماهای موفق و جوونی مثل a320 , tu204 و .... جایگزین بشن.

ماه
11-01-2007, 08:53
عكسهايي از آريا