توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 747 ماهان و چند سوال دیگه.
New person
08-12-2007, 10:58
دوستان سلام
مدتیه که چند سئوال تو ذهنم هست که اگر کسی بهم جواب بده ممنون می شم:
1- هنوز APU مربوط به 747 ماهان که توی فجر آشیان گراند شده بود نرسیده؟
2- 747 اس پی ایران ایر(آلفا - چارلی) برای چه کاری اومده به محوطه بیرونی فجرآشیان؟امیدی به برگشتش هست؟
3-از براوو پاپا کسی خبر داره؟
4- وضعیت ارباسی که ایران ایر از ترکیه(فکر کنم فلای ایر) گرفته بود و سریال موتورش نا منطبق بود به کجا رسید؟
دوستان عزیز من نیز از شما خواهشی دارم که اطلاعات کلی در مورد ۷۴۷ های ماهان و ایران ایر از لحاظ تعداد فروند و نوع مالکیت (بخصوص در مورد بلاگ اسکای )قرار دهید .چون هروز خبری از ورود و خروج این هواپیما ها به ناوگان میرسد طوری که من به شخصه گیج شده ام .ممنونم
دوست عزیز Airmag :
ایران ایر
1 فروند 100-747 EP-IAM
3 فروند 200-747 ملکی EP-IAH,EP-IAG,EP-AUA
1 فروند 200-747 اجاره ای J2-LBB ( زمینگیر)
2 فروند B747SP فعال به رجیستر های EP-IAB ,EP-IAD
2 فروند B747SP زمینگیر و در حال تعمیر ... که EP-IAA تا مدت کوتاه به ناوگان باز میگرده و از نقشه ای که برای EP-IAC دارند بی خبرم احتمال اورهال این هواپیما هم وجود داره...
ماهان :
2 فروند B747-400 فعال EK-74783,EK-74779 ملکی
1 فروند B747-400 زمینگیر EK-74763 ملکی ( این هواپیما فعلا زمینگیره و از قطعاتش برای 747 های دیگه استفاده میشه و این اواخر Nose هواپیما رو هم برداشتند و روی یکی دیگه از 747 ها بستند... فعلا که امیدی برای پروازش نیست . ولی قطعا روزی به پرواز برمیگیرده
2 فروند B747-300 ملکی EK-74713 , EK-74780
3 فروند B747-400 با رنگ آمیزی Blue Sky در فرودگاه سئول پارک هستند که احتمال قوی به ماهان تحویل خواهند شد . البته خبرهایی هم وجود داره که Eagle Aviation برای این هواپیماها نقشه کشیده و میخواد اونها رو بخره و به Saudia اجاره بده...
1 فروند هم B747-SR-F که باری هست در جاکارتا در حال اورهال شدنه و تعلق به Blue Airways است که ممکنه تحویل ماهان بشه...
EP-IBP هم فعلا جلوی آشیانه هما پارکه ... آخرین خبرم این بود که منتظر یک موتور ه ...
ایرباسهای فلای ایر هم افتادن گوشه مهراباد و فعلا تکلیفشون مشخص نیست...
کاپلو عزیز ممنونم از محبت شما دوست گرامی . آیا واقعا بلو اسکای متعلق به ماهان است پس چرا پینت ماهان را ندارد و رجیستر آن متفاوت استو آیا کادر پروازی آن ایرانی است.الان این ۷۴۷ها در چه مسیرهایی در رفتامدند.آیاصحت دارد خبری که در مورد اضافه شدن یک فروند ۷۴۷ نیروی هوایی به ساها وجود دارد.می دانم خواهش بزرگی است ولی با توجه به اشراف شما خواهشمندم در صورت امکان در مورد تعداد و وضعیت
بوئینگ ۷۴۷ ارتش نیز اطلاعاتی ارائه دهید.
ممنونم از لطف شما
البته در مورد 747 های ارتش دوستمون JSF بنویسند بهتره ایشون اطلاعات بهتری دارند ...
ولی قبلا هم 747 های ایرفورس برای ساها پرواز کرده اند...
بله این شرکت متعلق به ماهانه ...
اگر قرار بود پینت ماهان بخوره دیگه نیازی به ایجاد این شرکت نبود ...
مستقیما قادر به خرید هواپیماهایی مثله 400-747 نیستیم و اینها راههای دور زدن تحریمه...
کادر پروازی هم ایرانی و هم تایلندی/فیلیپینی هستند ... با یکی از گروههای پروازی ماهان در فرودگاه مهراباد صحبت کردم ... کاپیتانشون فیلیپینی و بقیه گروه تایلندی بودند... میگفت کلا 6 نفر خارجی هستیم ... الان شاید تعداد تفاوت کرده باشه...
دوست دیگه ای هم هست که میتونه در مورد ماهان بهتر توضیح بده... اگر ممکن باشه حتما این کار رو خواهد کرد...
airmag, عزیز
در حال حاظر تنها 747 کاملا اکتیو غیر سوخترسان نیروی هوایی Boeing 747-270C است که چند ماه پیش کار اورهالش در فجر آشیان پایان یافت.
8106-5
احتمال اینکه این 747 در اختیار ساها قرار بگیرد خیلی کم اتست چون به جز چند پرواز آن هم ماهی یک بار در مسیرهایی چون مشهد و چابهار و شیراز و... مورد استفاده قرار بگیرد.
ممکن در ظاهر در اختیار ساها قرار بگیرد ولی برای نیروی هوایی پرواز دهد که احتمالش کم است.
S.M.J.Tabib
09-12-2007, 16:43
احتمالا یک فروند بویینگ 747 به ساها تحویل شده چون عکس آن را روی بعضی از
آژانسهای هواپیمایی دیده ام.
اگر به عکسهای آژانس هایی هواپیمایی بخواهید توجه کنید اون موقع باید ایرباس ارم و ایرباس 340 ایران ایر رو هم پیدا کنید...
airmag, عزیز
شرکت هواپیمایی ماهان هم اکنون 3 فروند 400-747 اکتیو و 2 فروند 300-747 اکتیو در اختیار دارد .
یک فروند 400-747 فعلاً زمینگیر هست که شاید هیچ وقت به خط پروازی برنگرده !!
هم اکنون چند خلبان فیلیپینی و تایلندی به نام های Algir , Dizoteishen,Ergarnz ,Disopholiz, ... در 747 های 400 و 300 می پرند البته 4 خلبان 320 و 310 ماهان ( قادر به گقتن اسم نیستم )در حال گذارندن کلاسهای 400 هستن .
3 سر مهماندار ماهان از 310 روی 747 اکتیو هستن .
مهماندار ها از 310و 320 امدن .البته نزدیک 13 نفر از خانوم های 747 روی 777 صعودی بودن اما برگشتن ایران.
خلبان جمشید ستوده (خلبان 300 ) هم اکنون در حال اماده شدن برای یکی از خلبان های ناظر 757 . بعد از ان هم احتمالاً ملک پور و ....
ماهان در حال اوردن جند فروند 400-747 و 300-747 هست .
@};-
دوستان عزیز ممنونم از اطلاعاتی که در اختیار قرار دادید.لطفکنید در مورد ۷۴۷ های نیروی هوایی نیز در صورت امکان توضیحاتی ارائه نمایید.باز هم از شما تشکر می کنم :-1
البته ایمان جان فقط 2 فرووند 400-747 اکتیو در ماهان پرواز میکنند ...
EK-74783
EK-74779
و EK-74763 همزمینگیر ه ...
3 فروند دیگر هم 400-747 با رجیستر های احتمالی
EK-74774
EK-74781
EK-74795
در آینده نزدیک وارد ناوگان خواهند شد ...
اتابک جان ممنونم !
من می خواستم بنویسم 3 فروند داره و 2فروند اکتیو هستن اما متاسفانه اشتباه شد . @};- @};- @};-
آیا هنوز خلبانهای ماهان فلپینی و تایلندی هستند؟
شنیده بودم ماهان خلبانهای ایرانی و ماهری داره.
چرا ماهان رجیستر 747 هاش رو روی نوک دماغه نمی نویسه؟؟ :
http://www.privateimage.com/images/hknnf89a0n2s7jpkff0u.jpg
اگر می نوشت چقدر کار امثال من راحت میشد وقتی که میخوایم ببینیم رجیستر هواپیمایی که داریم سوارش میشیم چی هست.
|
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.