توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورود 9 فروند هواپیما به ناوگان هما
9 فروند هواپیما ، امسال وارد ناوگان هوایی جمهوری اسلامی ایران شده است .
به گزارش شبكه خبر ، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت : این هواپیماها ، شامل 4 فروند ایرباس ، 4 فروند فوكر و یك فروند بویینگ است .
حسامی با بیان اینكه ، تعداد هواپیماهای ناوگان هوایی كشور ، هم اكنون 52 فروند است افزود : چند فروند هواپیمای دیگر تا پایان امسال ، به این ناوگان می پیوندد.
masa_1379
24-01-2008, 20:29
از کجا و دست چندم هستن این هواپیما ها؟؟
ایرباسها که همگی 300 هستند:
EP-MDA از ترکیه
EP-MDB از ترکیه
EP-IBI از ترکیه ( هم اکنون TC-FLK)
EP-IBJ از ترکیه ( هم اکنون TC-FLL)
فوکر ها :
EP-CFN
EP-CFO
EP-CFP
EP-CFQ
فوکر ها همه از برزیل
بوئینگ B747-200 :
J2-LBB از یک شرکت اماراتی
Salam DoustanAvalin post man. Aya Iran Air vaghean niaz be in 747-200 ghademi dasht
دوست عزیز چند نکته:
اولا به انجمن خودتونخوش امدید و امیدوارم ساعات خوش و پرباری رو در سایت داشته باشید.
مورد دوم اینکه زبان رسمی انجمن فارسی است لطفا از فونت فارسی استفاده کنید و اگر در این زمینه مشکلی دارید از نرم افزار زیر استفاده کنید :
http://www.aerospacetalk.ir/forum/downl ... etail&id=2 (http://www.aerospacetalk.ir/forum/downloads.php?view=detail&id=2)
مورد سوم اینکه ایران ایر خیلی بیشتر از این رو نیاز داره در ضمن این هواپیما هنگام حج عمره وارد کشور شده و برای حج تمتع هم ازس استفاده شده. اصلا استفاده از جمله" آیا نیاز داشت؟" برای ایرلاین های ما معنی نداره...
در ضمن این هواپیما اجاره ایست و مدتی دیگه از کشور خارج میشه و ممکنه هواپیمای دیگه ای جایگزینش بشه...
mohammadATR
24-01-2008, 22:59
سلام پس اون md هایی که قول داده بودن چی شد؟ نیومده؟
تا اونجایی که خبر دارم بعد از عید ... نیروها اموزش داده شده اند...
bebakshid ke be hurof engelisi menevisam, motasefaneh man na font farsi daram na baladam farsi type konam.
Chera in MD ba register Engelis (G)va az taregh romani meyan sooma az inke in neruha koja amouzesh dade meshan etela dared? to Iran ke Simulator MD nadareem?
دوست من برنامه ای که لینکش رو گذاشتم دانلود کنید شما انگلییسی بنویسید خودش فارسی میکنه بعد شما کپی کنید به اینجا...
این MD ها یک دست چرخانده شده اند ... در اصل متعلق به چین هستند ...
اموزش هم در ایران انجام شده... البته من از آموزشهای تعمیراتی خبر دارم.
چه نرمفزر خوبی منهم با سواد شدم دستد درد نکونه
بله تقربن متوجه شدم بنزر برسه که چينيها هم به ایران مستقم هواپيما نميفرشن¿ نکته که جالب بود برام اینبود کچرا رگيستر انگليس¡ آيا را هت تر¿ ما هان هم اگر استبه نکنم 744 و نيتد رو اول تو انگليس رگيستر کرد.
winston80
25-01-2008, 08:06
ایرباسها که همگی 300 هستند:
EP-MDA از ترکیه
EP-MDB از ترکیه
EP-IBI از ترکیه ( هم اکنون TC-FLK)
EP-IBJ از ترکیه ( هم اکنون TC-FLL)
فوکر ها :
EP-CFN
EP-CFO
EP-CFP
EP-CFQ
فوکر ها همه از برزیل
بوئینگ B747-200 :
J2-LBB از یک شرکت اماراتی
ایا قراره که اجاره بشوند؟ و اگر جواب مثبت هست برای چه مدت؟ یک سال؟
این هواپیماها همه بجز LBB ملکی هستند
مطمئنی MDB از ترکیه اومده؟ آخه الان یکی دو ماهه تو فجر آشیانه با لوگوی ایر تور و دارن دوباره رنگش می کنن و داخلشو مرتب می کنن...
دوست عزیز من ...
MDB قبلا TC-OBB بوده ومتعلق به شرکت Onur Air بوده...
این هواپیما برای C-CHeck به فجر منتقل شده ... اینکه داره رنگ میشه و تر و تمیز ربطی به این داره که از کجا اومده؟
دوست من منم نگفتم که به تروتمیز کردنش ربط داره...ولی لوگوی ایر تور روشه...چرا؟
مگه ایرتور جدا از ایران ایره؟؟
Armin 747-400
25-01-2008, 16:01
جدای پیوسته است :))
دقیقا...
بارها و بارها پروازهای ایران ایر رو 154 ای ایرتور انجام داده اند...
ایرباسهاش هم با شماره پروازهای ایران ایر و برای ایران ایر پرواز میکنند
|
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.