توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رویت شی نورانی ناشناس بر فراز پایگاه هشتم شکاری
Mohammad Tomcat
25-06-2008, 09:13
سلام
پریشب حوالی ساعت 1 نیمه شب صدای پدافند هوایی به گوش میرسه که دوست خوبمون سروش که در شمال اصفهان ساکن هستند این صدا را میشنوند بعد حدود ساعت 2 نیمه شب شی نورانی که در یک مسیر بسته دور میزد دیده میشه که البته به صورت فلاش چراغ میزده.
به احتمال زیاد این یک هواپیمای بی سرنشین بوده.
این شی روی خونه های سازمانی نیروی هوایی واقع در خانه اصفهان دیده شد.
آقا من هم پریشب با دوستم پارک بودیم ( تهران) دقیقا یه چیزی با همین مشخصات دیدیم. یه شیئ نورانی در فواصل زمانی 5 دقیقه ای ظاهر میشد و یک مسیر بسته رو دور میزد تا ناپدید میشد. حدود ساعت 11-11:30 پریشب !!!! نورشم سفید بود. سه دفعه هم که ما دیدیمش یک مسیر رو طی میکرد
این خبر کاملا درسته و من هم که شمال اصفهان هستم این رو دیدم
(داشتم با تلسکوپ رصد میکردم که در حدود 10 ثانیه دیدمش)
فکر کردم یک هواپیمای مسافربریه. اما برام عجیب بود که چرا داشت دور میزد
اگه بی سرنشین بوده چرا یک مسیر رو به گفته شما تکرار میکرده؟
این مسیر رو یک بار هم که بیاد کافیه :-4
Mohammad Tomcat
25-06-2008, 09:57
همه ی این اشیا فقط برای تضعیف روحیه ی مردم است چون مگه امریکا نمیتونه با چراغ خاموش uavهاش را بفرسته یا مثلاً در روز این کار را انجام بده یا مثلاً با ماهواره این کار را انجام بده؟ ;;)
من فقط موندم چرا پدافند ایران اجازه میده چنین پرنده ای تا اصفهان و تهران بیاد؟!
چرا یه بار نمیزنه پودرشون کنه؟ شاید میخوان بحران ایجاد نشه؟!
soroushb
25-06-2008, 10:20
من یادم هست چند سال پیش دایما اشیای نورانی که در اسمان شبیه ستاره بودند اما حرکت می کردند نمی دونم چی بودند بعضی وقت ها شبیه نور فلش عکاسی نورهایی از اونها ساطع میشد تقریبا هر شب بودند ...
خوب با توجه به اينكه با توپ ضدهوايي به سمتش شليك مي كردند ميشه فهميد حداقل توسط رادارهاي ما قابل رديابي نبودند
sanmarco
25-06-2008, 12:41
اگه هدف اين اشياء پرنده جاسوسي هست چرا شبها پرواز ميكنند كه ديده شند؟
اگه يادتون باشه قبلا هم چنين چيزهايي ديده ميشد كه اول انكار كردن بعد هم گفتن فلان ستاره است و اجرام اسمانيه و...ولي در نهايت وزير اطلاعات وقت اعلام كرد هواپيماهاي جاسوسي امريكا هستن.هدفشون هم علاوه بر ماموريتهاي نظامي ايجاد رعب و وحشت و نمايش برتري امريكا است.
sajjad_sd2000
27-06-2008, 10:32
اگه واقعا اينها پرنده هاي بي سرنشين و يا هواپيماهاي جاسوسي هستن كه بدا به حال پدافند ما و اين همه هزينه اي كه براي خريد سيستمهاي پدافندي روسي مي شه چون الان مئت زياديه كه تقريبا هر هفته از گوشه كنار كشور و تقريبا اكثر مناطق حساس و استرتژيك كشور داره خبرهائي مبني بر روئيت اين پرنده ها ارسال مي شه ولي دريغ از يك سرنگوني 100% كه حداقل دلمون خوش باشه يكيشون رو زديم . مي ترسم اگر خداي نكرده درگيري بشهاين پدافند به هيچ وجه توانائي روياروئي نداشته باشه
14-MILADF
27-06-2008, 11:47
شايد ارسال اين پرنده ها هم براي آزمايش اين موضوع باشه(توانايي رويارويي) ;)
sajjad_sd2000
27-06-2008, 12:12
فكر نمي كنم ، چون با اين وضعيتي كه دستگاه تبليغاتي ما در پيش گرفته كو مثلا مي گن ما فلان تعداد هواپيما رو ساختيم يا فلان تعداد موشك و غيره كه كم هم نيستند بعيده كه بخوان با همچين حركتي ضعف خودشون رو نشون بدن
عزیزان اون ها هم قرار نیست هر چیز نورانی رو دیدن شلیک کنند.
اگه این کارو بکنن اون ها هم موقعیت و گرای رینگ های پدافند رو پیدا مکنن. و اونها هم منتظر شلیک اونا هستند.
soroushb
27-06-2008, 12:53
به عقیده ی من شلیک پدافند در چنین مواقعی به دلیل نبود هواپیما برای رهگیری این اشیای نا شناس هست در همه جای دنیا اول شی رو شناسایی می کنند بعد با اون درگیر میشن البته به ضریب خطر هم بستگی داره
اما در مجموع این کار رو اول هواپیما انجام میده بعد پدافند زمینی از اونجایی که ما هواپیمای سر پا چندان نداریم از همون اول پدافند زمینی وارد میشه!
من قبلا يك مطلبي خوندم درباره ديده شدن يك شي نوراني ناشناس در سالها قبل_قبل از انقلاب_ان موقع هم هركاري كردن نتونستن ان را بزنن يا شناسايي كنن.و تصيفات عجيب و غريبي ازش ميكردن.نكنه اينها از فضا ميان؟!
Mohammad Tomcat
28-06-2008, 07:30
پدافند ایران دستوری مبنی بر درگیری با این پرنده ها نداره :x:
RezaKhan
30-06-2008, 03:14
من به صحبتهای دنی موافقم
اگر رادارهای تعقیبمون شروع به رهگیری کنن فرکانسهاشون سریعا به مرکز آمریکاییها مخابره میشه و شناسنامه رادار و طرز جمینگش سریعا آماده میشه و این مسئله بسیار خطرناکه
درسته که ما رادار هایی داریم که خوبن اما اگه امریکاییها اونا رو بشناسن دیگه بدرد نمیخورن و این یعنی خرج کردن همه چی برای هیچی
یه پهپاد اینهمه ارزش نداره
ضمنا اگر این پرواز ها به جاهای خطرناک برسن حتما پدافند بیشتر ی صورت مبگیره و تا حالا چند تاشون رو هم زدن ولی خوب جنگ الکترونیکه و دنیای بسیار پیچیده ایی داره بهتره ما زیاد حرص و جوش نخوریم و کارو به کاردانهاش بسپاریم
اینکه با توپ بهشون شلیک میشه دلیل ضعف نیست شرط عقله
اما با ضعف نیرو هوایی و کمبود جنگنده های شکاری موافقم
در این شرایط بهترین پادکار جنگنده ها هستند که ما زیاد نداریم بخصوص شبانشو
هوانيروز
01-07-2008, 12:44
3 تا عکس:
http://i27.tinypic.com/20h1ojk.jpg
http://i31.tinypic.com/16lid5t.jpg
http://i27.tinypic.com/ff7pcl.jpg
هوانيروز
01-07-2008, 12:49
دوستان اشتباهی این عکسها رو در این تاپیک قرار دادم ولی خوب ماهواره های جاسوسی فوق سری هستند.
ميگم چه جالب نه ميشه اينها را زد نه ميشه نزد!بايد باهاشون چكار كرد؟
RezaKhan
03-07-2008, 02:59
بهترین کار مدارا کردنه
البته اگه بخوان زیاد نزدیک بشن میشه با هواپیماهایی نظیر توکانو و پیلاتوس به شکارشون رفت
mahdi rahimi
03-07-2008, 15:45
يعنی این اف-7 ها نميتون از پس اینا هم بربيان :-4 :-4
اف-7 هواپيماي بيخودي است و از پس اينجور چيزها برنمياد
RezaKhan
05-07-2008, 17:46
البته اف 7 ها میتونن اما مداومت پروازی کمشون و هزینه زیاد پروازشون صرفه اقتصادی نداره بهتره با یک هواپیمای ملخی به جنگ یک هواپیمای ملخی یا بدون سرنشین با سرعت کم رفت
عزیزان اونها هم دارن همین کارو می کنن
بعنی گشت چه در شب و چه در روز بر روی قسمت شرقی و جنوب شرقی اصفهان (هوانیروز و پایگاه هشتم)
و دانشکده پروازی سپاه و بسیاری از نقاط حساس با همین ملخی ها هست و همیشه در حاله گشت هستن.
mutaerospace
08-07-2008, 11:53
این هواپیما ها به ماخ بالای یک هم می رسند پس شکارشون خیلی سخته . در ضمن احتمالا طوری دیزاین شدن که در صورت سقوط چیزی ازشون نمونه !!!
:-10
Shahrokh
08-07-2008, 14:34
این هواپیما ها به ماخ بالای یک هم می رسند پس شکارشون خیلی سخته . در ضمن احتمالا طوری دیزاین شدن که در صورت سقوط چیزی ازشون نمونه !!!
:-10
مطمئنید؟ فکر نمیکنم مافوق صوت باشن . پریدیتور و گلوبال هاوک مادون صوت هستن
|
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.